Tot eind september is Second Skin met een negental werken te gast bij Florist Ludo Annaert in Opstal.

 

Meer info: www.ludoannaert.be.

VLASSENBROEK - Nog tot het einde van juli kunnen liefhebbers van fine art fotografie, chocolade en ander lekkers terecht in Galerie 't Gepeins voor de fototentoonstelling Second Skin van Raf Moortgat. Al meer dan 400 bezoekers kwamen proeven van de bodyscapes met een extra laagje lekkers. De tentoonstelling is nog open op woensdag en vrijdag van 14 tot 17u, op zaterdag van 15 tot 18u en op zondag van 10 tot 18u. Om de mensen die overdag niet kunnen langskomen ook de kans te geven om een bezoekje te brengen, is er op donderdag 28 juli een nocturne van 19.30u tot 22.30u. Naast de zestien grote foto's, zijn er ook een videomontage van tien minuten en een kijkdoos te bewonderen. Als souvenir zijn er postkaartjes verkrijgbaar.

Meer info: http://secondskin.rafke.org

Op donderdag 28 juli houden we een nocturne op Second Skin voor de mensen die overdag moeilijk kunnen langskomen.

De deuren gaan open van 19.30u tot 22.30 of later...

Met droogjes en als speciale actie natjes voor wie een setje kaartjes koopt :)

Op aanvraag een extra openingsmoment voor Second Skin nav het dagje vrijaf op 21 juli.

Je kan terecht in Galerie 't Gepeins van 13 tot 18u. (Raf zelf zal aanwezig zijn van 13 tot 15u.)

Als ik er in slaag nog een tricolore Second Skin te shooten... zal die zeker te zien zijn ;-)


Nadat ik gisteren mijn eigen portret al op de cover van Editie mocht ontdekken, besteden vandaag ook Gazet Van Antwerpen, Het Laatste Nieuws en de Streekkrant ruime aandacht aan de tentoonstelling Second Skin!

 

 

 

 

 

Sinds dit weekend hangen de foto's klaar. Het atelier moet nog een beetje opgeruimd worden zodat het helemaal klaar is voor de expo, maar het krijgt vorm.

Vandaag mocht ik ook de collega's van de lokale pers ontvangen voor interviews en foto's. Best raar om eens aan de andere kant van de lens/het blad papier te staan. =)

Ze zijn gearriveerd! De eerste affiches zie je hier en daar al opduiken in het straatbeeld en nu zijn ook de postkaarten geleverd. Binnenkort kan je ze ook hier en daar vinden of misschien krijg je er wel een toegestuurd. Wie er wil, geef gerust een seintje!

Na een paar dagen inactiviteit ben ik weer toegelaten op Facebook... met een laatste waarschuwing... de vraag is of ik nog een affiche mag plaatsen? Of zal die ook als aanstootgevend beschouwd worden? De affiches en postkaartjes zijn alleszins bijna drukklaar... binnenkort meer hierover!

Neen, de tentoonstelling is niet geannuleerd, in tegendeel. De censuurcommissie van Facebook heeft mijn profiel blijkbaar nog een bezocht en geoordeeld dat ook de laatste overblijvende foto's niet konden. Ze moeten danig gechoqueerd geweest zijn dat ze mijn volledig profiel verwijderd hebben zodat alle pagina's, berichten, evenementen enzovoort waar ik ooit aan deelgenomen heb, niet meer zichtbaar zijn... In wat voor een wereld leven we? Zatte sletjes die elkaar aflebberen op bedenkelijke feestjes, daar mogen foto's met honderden tegelijk op. Iets abstract, waar je niet meteen van ziet wat het is, dat is blijkbaar o zo'n taboe...

We houden vol!

Een paar dagen nadat de zeven previewfoto's aan Facebook toegevoegd waren op de 'fanpage' zijn er al drie verwijderd wegens schending van de gebruiksovereenkomst... De andere hebben de censuur wel overleefd...

Meer artikelen...

  1. Second Skin gelanceerd